+40 772 179 748

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul www.swissoptik.ro, administrat de Swiss Optik Internațional SRL. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică.

2. Datele Colectate

Prin intermediul site-ului nostru, colectăm date personale atunci când furnizați voluntar informații, cum ar fi nume, prenume, adresă de email și număr de telefon, în special în cazul rezervărilor.

3. Scopul Colectării Datelor

Informațiile colectate sunt utilizate în principal pentru a facilita rezervările și pentru a vă oferi servicii personalizate. De asemenea, utilizăm datele în scopuri analitice, pentru a îmbunătăți calitatea și funcționalitatea site-ului.

4. Securitatea Datelor

Ne angajăm să protejăm datele dumneavoastră personale și să adoptăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea incorectă a acestora.

5. Tertele Părți

Site-ul nostru utilizează servicii ale unor terțe părți, precum Facebook Pixel, Google Analytics și Google Tag Manager. Aceste servicii pot colecta informații pentru a ne ajuta să înțelegem comportamentul utilizatorilor și pentru a îmbunătăți experiența pe site. Politicile de confidențialitate ale acestor terțe părți ar trebui consultate pentru a înțelege modul în care acestea gestionează datele personale.

6. Drepturile Utilizatorilor

Aveți dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele personale. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru întrebări referitoare la prelucrarea datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@swissoptik.ro.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică poate suferi modificări ocazionale. Orice modificări vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat după publicare.

8. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri privind Politica de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@swissoptik.ro sau la numărul de telefon 0728039095.

Prin utilizarea continuă a site-ului, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate.