Despre noi

SWISS OPTIK - SANATATE SI ELEGANTA PENTRU TOTI

Magazin Swiss Optik

Intr-o perioada in care optica medicala evolueaza cu o viteza inimaginabila, noi ne-am propus sa fim numarul 1 in acest domeniu. Suntem constienti ca nu este usor, insa experienta de peste 15 ani pe piata din Romania, produsele si serviciile de o calitate net superioara, reprezinta premisele de la care am plecat.

Ne pasa de sanatatea clientilor nostri si avem grija sa fim permanent la curent cu ultimele inovatii din domeniul oftalmologiei, astfel incat sa asiguram cele mai inalte servicii oftalmologice pentru toate persoanele ce ne trec pragul.

In acelasi timp, suntem constienti de faptul ca o pereche de ochelari reprezinta mai mult decat un accesoriu. Sunt un element ce ajunge sa fie parte integrata din fizionomia unei persoane. Asadar, avem grija sa va punem la dispozitie cele mai noi si mai frumoase rame, la preturi pentru toate buzunarele.

  • Produse de cea mai buna calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clientii nostri
  • Livrare rapida

Bunastarea clientilor

De la momentul in care ne contactati, pana in momentul in care veniti sa va luati noua pereche de ochelari (daca este cazul), ne asiguram ca aveti parte de o experienta placuta in orice interactiune cu noi. Preferam sa ne consideram prietenii dumneavoastra, nu niste simpli furnizori de servicii. Castigam increderea tuturor clientilor si ii facem sa se simta cu adevarat bine cand ajung in magazinele noastre.

Calitatea serviciilor medicale

Ne asiguram in fiecare moment de faptul ca orice client va fi tratat la cele mai inalte standarde. Personalul nostru medical este atent selectionat, este reprezentat de medici cu experienta, foarte apreciati in piata, gata sa va ajute sa va protejati si sa va tratati ochii cat mai eficient. Totodata, aparatura existenta in magazinele Swiss Optik este de ultima generatie. Ne pasa de sanatatea dumneavoastra si a ochilor dumneavoastra, asa ca este foarte important, din punctul nostru de vedere, sa folosim tot ceea ce tehnologia momentului ne pune la dispozitie.