+40 772 179 748

Bine ați venit la Swiss Optik, destinația perfectă pentru iubitorii de stil și calitate în domeniul opticelor! Fondată în anul 2002, Swiss Optik este rezultatul pasiunii pentru frumos și experienței acumulate pe parcursul a peste două decenii în domeniul optic.

Istoric și Fondare

Cu o istorie bogată începând din 2002, Swiss Optik s-a impus pe piață ca un nume de încredere în industria optică. Fondată de o echipă dedicată, pasionată și experimentată, ne-am propus să aducem excelenta și eleganța în lumea ochelarilor.

Echipa Noastră

La Swiss Optik, avem privilegiul de a avea o echipă de profesioniști cu o experiență combinată de peste 20 de ani în domeniu. Fiecare membru aduce expertiză și pasiune în serviciile noastre, asigurându-vă că experiența dumneavoastră la Swiss Optik este una de neuitat.

Misiune și Valori

Misiunea noastră este să oferim servicii de consultanță oftalmologică gratuită de cea mai înaltă calitate, precum și acces la rame de vedere de lux și rame accesibile la prețuri avantajoase. Ne ghidăm activitatea după principii precum profesionalismul, integritatea și respectul față de clienți.

Produse de Eleganță și Calitate

La Swiss Optik, vă punem la dispoziție o gamă variată de rame de vedere, inclusiv branduri de lux și opțiuni accesibile. Suntem dedicați să vă ajutăm să găsiți ochelarii perfecti, atât din punct de vedere al designului, cât și al funcționalității.

Consultație Oftalmologică Gratuită

Suntem dedicați să vă susținem să vă mențineți sănătatea ochilor. Oferim consultații oftalmologice gratuite pentru a vă asigura că alegerea ochelarilor dumneavoastră nu este doar una estetică, ci și sănătoasă.

Contactați-ne

Pentru a programa o consultație sau pentru orice întrebări, sunați-ne la numărul de telefon 0728039095 sau trimiteți-ne un email la office@swissoptik.ro. Suntem aici pentru a vă oferi cea mai bună experiență optică!

Descoperiți lumea ochelarilor cu stil și rafinament la Swiss Optik.