Accesorii pentru ochelari

Stim cat de important este pentru dumneavoastra sa va pastrati ochelarii intr-o stare buna, pentru o perioada cat mai lunga de timp, asa ca va punem la dispozitie toate accesoriile necesare pentru ca acest lucru sa se intample.

Veniti la noi si va sfatuim in privinta celor mai bune produse pentru ochelarii dumneavoastra. Suntem siguri ca impreuna putem gasi cea mai buna solutie!

Tocuri de ochelari

Atat pentru persoanele care poarta ochelarii permanent, cat si pentru cele care trebuie sa ii poarte doar in anumite situatii, tocul este indispensabil. In toate momentele in care ochelarii nu sunt purtati la ochi, acestia trebuie sa stea, protejati, intr-un toc potrivit pentru ei. Avem o multime de modele, pentru ca dumneavoastra sa il gasiti pe cel care va place cel mai mult.

Snururi de ochelari

Daca va numarati printre persoanele care nu poarta ochelarii permanent sau daca doar vreti sa va asigurati ca acestia nu vor cadea, va recomandam sa folositi un snur care sa va ofere o protectie suplimentara a acestora. Va asteptam in magazinele noastre cu o multime de modele, care sa se potriveasca stilului dumneavoastra.

Lavete

Lavetele pentru ochelari reprezinta solutia cea mai la indemana pentru o pereche de ochelari curati. Desi utilizarea ei nu trebuie sa excluda folosirea celorlalte produse, va recomandam sa aveti intotdeauna o laveta cu voi.

Materialul folosit la fabricarea lavetelor pe care vi le punem la dispozitie este atent lucrat, astfel incat sa nu existe nicio sansa de zgariere a lentilelor. In plus, tratamentele folosite, asigura o curatare eficienta, pentru o vedere clara.

Servetele umede

O alta solutie rapida de curatare a lentilelor este reprezentata de servetelele umede, special concepute pentru acest scop. Inlatura grasimea si praful in mod eficient si curata repede si bine orice lentile.

In plus, sunt mici si usoare, asadar le puteti avea cu dumneavoastra in geanta, in masina, la birou, practic, oriunde.

Solutii de sters ochelarii

Pentru ca letilele sa va asigure o vedere corecta si clara, din cand in cand acestea trebuie curatate si degresate cu o solutie speciala. Va invitam in magazinele noastre pentru a va oferi cea mai buna solutie pentru ochelarii dumneavoastra si pentru a va invata cum sa o folositi pentru rezultate optime.